Therapeutisch kindercoach

Merk je dat het niet goed gaat met je kind en wil je hem/haar graag helpen? Dan heb jij vast al van alles geprobeerd om de situatie te veranderen. Toch is het nog niet gelukt om tot een blijvende oplossing te komen. Je maakt je steeds meer zorgen om jouw kind. Je wil dat jouw kind weer lekker in zijn/haar vel zit, zich krachtig voelt en vol zelfvertrouwen zit.

Is jouw kind hoog gevoelig? Heeft jouw kind vaak buikpijn of hoofdpijn? Is hij/zij vaak onzeker of heeft hij/zij last van angsten? Is er sprake van verdriet of boosheid? Komt jouw kind niet in slaap of slaapt hij/zij slecht door of plast jouw kind in bed? Is er veel strijd? Zit je ergens anders mee?

Dan help ik je als therapeutisch kindercoach graag om de rust en balans in jouw gezin terug te krijgen. Bij mij ben jij welkom met alles wat er is. Ik stel me open voor jou en als jij dat ook doet, kan ik jou begeleiden in het maken van mooie stappen. Ik stem me af op jou en luister aandachtig naar jouw verhaal zonder oordeel. Ik stel vragen om de situatie helder te krijgen en zet jou aan het denken. Ik wil graag ontdekken waar de klacht vandaan komt, zodat we de oorzaak aan kunnen pakken. Omdat ik holistisch werk, laat ik jou zien er ervaren hoe alles met elkaar verbonden is. Hiervoor zet ik bijvoorbeeld aromatherapie in, laat ik jouw kind tekenen, geef ik een massage, gebruik ik coachkaarten voor jou. Doordat ik meer afstand tot jouw situatie heb, kan ik er anders naar kijken en jou laten zien hoe het zit. Vervolgens kijken we samen welke stappen voor jou en jouw kind nodig zijn om te kunnen groeien, zodat jullie weer op eigen kracht verder kunnen. De energie gaat stromen. Je ziet je kind weer lachen en huppelen. En mocht er een terugval komen, dan weet je wat je kunt doen.

Klik hier voor contact.